Wysłany: Pon Mar 04, 2013 16:59 [R620] Parę pytań o SWAP'y!
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: < 1993
Witam Ostatnio zastanawiałem się nad jakimś autem, ponieważ oddałem Roverka z 2,3l tacie i teraz nie bardzo chce mi go oddać to postanowiłem rozejrzeć się za jakimś nowym autem. Początkowo miał być Nissan 200sx ale trafienie dobrego egzemplarza jest naprawdę trudne po za tym eksploatacyjnie bym nie wyrobił i wpadła myśl o Roverku 600 w Full opcji z jakimś benzynowym silnikiem 1.8 115KM (F18A3), 2.0 115KM (F20Z2), 2.0 131KM (F20Z1), z gazem ale nie musi być obowiązkowo. Następnie przekładka H23A3 na miejsce wyżej wypisanych silników, tak wiem mówcie co chcecie ale mimo wypisywanych wad tego silnika wciąż jest on naprawdę żwawy i mówiąc innymi słowy zakochałem się xD Ale do czego zmierzam jak to jest i ile jest przeróbek w takiej przekładce czy łapy pasują? i inne rzeczy? Niektórzy pomyślą że nie lepiej kupić sobie od razu takiego i po co tyle modzenia, ale chciałem kupić jakąś młodszą budę, a też nie kupować kolejnego z tym samym silnikiem bo akurat nie chce wchodzić już w ten silnik bo mam już jeden po remoncie i nie potrzebne mi następne użeranie się i remonty, a po za tym tacie nie potrzebny aż taki diabełek
SPAMU¦
Wysłany: Pon Mar 04, 2013 16:59 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum