Wysłany: Sro Mar 13, 2013 18:33 [r214Si] Problem przy zmianie foteli
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 1997
Witam mam problem przy zmianie foteli w swoim roverku kupiłem skórzane prawdopodobnie z rovera25 i nie mogę je podłączyć bo mają inną wtyczkę i cały czas świeci kontrolka od poduszek wie ktoś może jak temu zaradzić
SPAMU¦
Wysłany: Sro Mar 13, 2013 18:33 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
wykręć napinacze ze starych foteli i przykręć do nowych i bedziesz miał pasującą wtyczke ... kontrolka po wpięciu sama zgaśnie
[ Dodano: Sro Mar 13, 2013 18:42 ]
mozesz też po prostu wywalić wtyczki i przylutować ... sporo osób tak robi, bo te wtyczki z biegiem lat tracą styk i kontrolka zaczyna świecić a SRS wtedy nie działa
a nie mogę złapać tego na ostro tak bym miał najłatwiej :D a co do Twojej odpowiedzi czy jak je zmienię z starych dam do nowych to będą działać napinacze ?
a nie da jakąś się tak zrobić żeby to srs działało dalej
mozesz i na ostro ... a jak zmeinisz to będą działać .. jedna śruba jest do odkręcenia przy wymainie napinaczy tylko
[ Dodano: Sro Mar 13, 2013 20:50 ]
ja zmieniałem w R200 fotele na takie z MG ZR i żadnych problemów ... wyjąłem ze starych foteli napinacze i włożyłem do nowych pozapinałem wtyczki i gotowe ... póxniej fotele jeszcze raz podmieniałem i dalej wszystko pasowało
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum