Wysłany: Pią Mar 15, 2013 22:24 [R200] Angel Eyes - prooblemy z instalacją
Witam, od świąt kurzą mi się na półce nowe reflektorki więc postanowiłem mniej więcej ogarnąć jak to będzie wyglądało na samochodzie i znalazłem pewien problem.
Po podłączeniu nie świeciły się żadne diody ani pierścienie. Dopiero po dokładniejszych oględzinach zobaczyłem że kabelki w ogóle nie są podłączone, tak jakby ktoś je rozciął mimo iż lampki dostałem nowe. Teraz pytanie do posiadaczy angel eyesów jest takie, czy wystarczy normalnie dolutować te kabelki ? Mam 2 białe i 2 czarne, a z kostki wystaje tylko 1 czarny i biały, więc czy nic się tam nie spali ?
Druga sprawa, co w tych lampach w ogóle powinno świecić przy włączonych pozycyjnych, mijania i drogowych Bo jak na razie to świeciły mi się tylko główne żarówki.
nowe lampki tez u siebie montowalem i tez musialem laczyc kable tak jak u ciebie mozesz podlaczyc same ringi albo same diody ktore sa obok albo razem wszystko
Jak widzisz w tytule filmu jest napisane jak byk "dioda led 70 mcd"
Ja u siebie zamierzam tez takie wstawić, tylko na alledrogo znalazłem diody do 60 000 mcd.
Dzięki, właśnie o to mi chodziło Nie wiedziałem czy to w kostke wpiąć czy inaczej. Apropo diod to wiem że 70mcd ale też właśnie nie mogę tego znaleźć dlatego zadałem to pytanie
W sumie temat można zamknąć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum