Nienawidzę ludzi twojego pokroju, !@!$# hejterów, którzy prawią swe mądrości przed monitorem do czepiając się każdego. mędrkowie z koziej dupy
Widze, ze 2 warny to za mało bo lecisz dalej po bandzie...
Cytat:
kończę już z tobą ten temat bo widzę że jesteś uparty w swoich przekonaniach i lepiej wiesz wszystko. A to że twoja alfa więcej pali.. to miej pretensje do siebie a nie do całego świata, że starsze auto, z silnikiem starszej konstrukcji może być ekonomiczniejsze od nowszego.
Ja po prostu nie oszukuje ani siebie ani innych. Bo moja Alfa pali tyle ile pala auta tej klasy z silnikiem o takiej pojemności i mocy. 5 i owszem spali, nawet mogę zejśc poniżej ale jak sie bede wlókł 80-90, a nie 110-140. Po za tym porównuje twoje spalanie do innych posiadaczy 25/ZR z lserią z forum i jakos dziwnie twoje dane odbiegają od innych. Nawet dwie osoby w tym temacie to potwierdziły ale jak Ci to pomoże opanować nerwy to ok niech Ci będzie może Ci nawet palić 3l przy sredniej 200km/h po drogach gminnych mnie nic do tego, a inni posiadacze l serii i tak zweryfikują te dane u siebie
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
Proszę Cie nie wyrywaj fragmentu cytatu z konteksu całość brzmi:
"Widzę, ze 2 warny to za mało bo lecisz dalej po bandzie... "
Czyli jest to moja subiektywna ocena której mi nie możesz zabronić. Jak ktoś po zwróceniu uwagi edytuje post i dodaje kolejne 3 grosze to imho mu mało ale może sobie pisac dalej spływają po mnie takie komentarze spowodowane brakiem argumentów
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
to ja mam coś popsute bo mi przy 140km/h pali jakieś 7,5-8l
raz w trasie spalił mi 6l przy 100-110km/h i to był jedyny raz
jak się ciśnie to musi spalić, na powietrze przecież nie jeździ
raz w trasie spalił mi 6l przy 100-110km/h i to był jedyny raz
To rzeczywiście masz coś popsute. Mi od ponad pięciu lat, na dojazdach do pracy (53km w jedną stronę), przy prędkości do 110km/h palił 5,3-5,5l/100km. 6l/100km w ciagu tych 5 lat przekroczyłem tylko 3 razy kiedy większość trasy przebiegała autostradami. Wtedy prędkość do 140km/h
Trzeba pamiętać, że na zużycie paliwa nie tylko sama prędkość ma wpływ, ale też sam styl jazdy, moment zmiany biegów, hamowanie silnikiem itp.
szoso, z resztą Ty masz ciężką nogę.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Tak się składa że moge Was szybko sprowadzić na ziemię z tymi waszymi spalaniami i to obie strony sporu, wystarczy że zapytam o dowód na takie spalanie.
wejdzcie na forum lancera i porownajcie spalanie - a teraz nawet Ci z v6 poczują sie jakby mieli seicento z gazem BTW - offtop z offtopa trza machnąc bo tytuł o l-serii a tu kv6 się wdarło
Wysłany: Sro Mar 20, 2013 12:05
Remigiusz napisał/a:
Trzeba mieć tylko te paragony
hehe no no
Na pocieszenie dodam ze skoro diesle maja paliwa alternatywne (wszystko co w nazwie ma olej)
tak i bena równiez ma ,jesli ktos nie uznaje podtlenku lpg zostaja jeszcze rozne rozpuszczalniki,dykta,rozcienczalniki,ekstrakcyjna i reszta tworów z płomyczkiem na etykietce hehe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum