Wysłany: Wto Mar 26, 2013 18:58 [R200] Dobór opon do felg
Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 8v Rok produkcji: 1999
Witam serdecznie, jestem nowym (szczęśliwym?) nabywcą Rovera 214i z 1999roku Pierwszy post, pierwszy samochód, pierwsze wydatki - co zrobić. Jestem zielony w tych sprawach ale mam nadzieje, że za sprawą Was, drodzy koledzy wszystko - a przynajmniej część stanie się dużo łatwiejsza Napewno z biegiem czasu będziecie mogli zobaczyć moje postępy i poczynania w temacie o moim ROVERku lecz tymczasem potrzebuje Waszej pomocy, poraz pierwszy i zapewne nie ostatni..
Moje pytanie brzmi następująco, czy na felgę taką jak na tej aukcji :
Toksyn, Jako, że jesteś nowy to proponuje zapoznać się z zasadami panującymi na forum. Zamiast zakładać nowy temat proponuję użyć wyszukiwarki, znalazłbyś odpowiedzi na swoje pytania.
Jako, że jesteś nowy to proponuje zapoznać się z zasadami panującymi na forum. Zamiast zakładać nowy temat proponuję użyć wyszukiwarki, znalazłbyś odpowiedzi na swoje pytania.
Dokładnie.
Tematów o doborze opon jest na forum bardzo duzo.
Temat zamykam
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum