Witam Panowie i Panie. Mając tylko i wyłącznie żółtego ZR'a, myślałem, żeby w jakiś sposób tę żółć "przełamać"... Tylko jedno mi na myśl przychodzi - dwa czarne pasy przez środek samochodu - od zderzaka, poprzez maskę, dach, spojler, klapę i tylny zderzak. Miałyby być w odległości "znaczka MG" od siebie. Potem felgi pod ten sam kolor, ale boję się, że mogą "zginąć" w kontraście do kanarkowej barwy (mam ory 16 cali). Może macie inne pomysły ?
SPAMU¦
Wysłany: Sro Kwi 24, 2013 22:54 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
w Krakowie Marmaz pomalował właśnie w ten sposób listwy na czarno w swoim żółtku kwestia gustu ale jak dla mnie wygląda jakby ktoś kupił "ubogą wersje z niemalowanymi wstawkami" ale pewnie znajdą się też tacy którym się to podoba
a co do przełamania żółtego
to tu gość dobrze przełamał xd
a tu masz paski tylko niebieskie
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Odbiegając trochę od przypadku kolegi:MiceK, nie zauważyliście tendencji, że każdy kto ma wersję z dodatkami w kolorze nadwozia chce je jakoś odróżnić, a ludzie posiadający biedne wersje chcą je malować w kolor nadwozia?
hahaha smiesznie ja tutaj szukam listewek pod kolor auta zeby nie miec czarnych a ty na odwrot szczerze to paski troche brzydkie jak dla mnie... ja bym poleciał w jakieś ladne 17" czarny polysk to naprawde podkresli ten zolty kolor oraz przyciemnic szyby fajny pomysl zeby dac dokladke zderzaka przdniego na czarny mat. mysle ze taka zmiana bedzie bardzo na plus
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum