powoli dojrzewam do zakupu pierwszego Rovera...moze MG? moze ktos sie wypowie na temat tego spod linku. nie znam sie niestety, a wasze komentarze duzo mi pomoga. caly czas szukam 75 lub ZT wlasnie i zdecyduje sie na to co lepsze sie znajdzie:):
190 KONNY SILNIK (TEGO TYPU SILNIKI MONTOWANE SA W AUTACH MARKI BMW)
Cytat:
8 AIR BAG
Max 6
Cytat:
Model ten posiada w kolorze nadwozia tylny aerodynamiczny spojler, który idealnie zharmonizowany jest z przednim zderzakiem i służy zmniejszaniu siły nośnej. Pozwala to na lepsze osiągi i stabilność na prostej, lepszą kontrolę podczas zmiany pasa ruchu i lepszą drogę hamowania.
Ja się pytam - gdzie jest ten spojler?
...i że co on niby robi
Większość wyszczególnionego wyposażenia to standard.
Model ten posiada w kolorze nadwozia tylny aerodynamiczny spojler, który idealnie zharmonizowany jest z przednim zderzakiem i służy zmniejszaniu siły nośnej. Pozwala to na lepsze osiągi i stabilność na prostej, lepszą kontrolę podczas zmiany pasa ruchu i lepszą drogę hamowania.
...i że co on niby robi
Jeśli już cokolwiek spoilery robią w samochodach to zwiększają, a nie zmniejszają siłę nośną. Nie mówiąc już o tym, że w tym egzemplarzu żadnego tylnego spoilera nie ma
Przednie lampy i kierunki różnią się od siebie, więc mogła być jakaś stłuczka.
Tylny zderzak chyba ma nieoryginalny lakier.
...i że co on niby robi [/quote]
Jeśli już cokolwiek spoilery robią w samochodach to zwiększają, a nie zmniejszają siłę nośną. Nie mówiąc już o tym, że w tym egzemplarzu żadnego tylnego spoilera nie ma
Przednie lampy i kierunki różnią się od siebie, więc mogła być jakaś stłuczka.
Tylny zderzak chyba ma nieoryginalny lakier.[/quote]
ten spojler...tez nie wiem co ma na mysli czlowiek:).
najbardziej istotna jest rzezba z przodu, dzieki wielkie za info o lampach.
mozecie mi napisac na co jeszcze tam zwrocic uwage powienienem, gdybym jednak podjechal? oprocz spraw oczywistych, jak w kazdym samochodzie;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum