Wysłany: Sob Kwi 20, 2013 06:41 [MG ZR] pilot dziala tylko z bardzo bliska
Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2004
Niby nic a denerwuje.
Mam pilota z 3 funkcjiami. Bo bagażnik też otwiera. Ale pomimo wymiany baterii działa tylko jak go trzymam prZy szybie. Odejdę z krok i już nie działa tylko. To oryginalny. MG. Może wiecie gdzie można dorobić drugi bo nie mam 2 pilota . A gdzie jest czujnik ?
SPAMU¦
Wysłany: Sob Kwi 20, 2013 06:41 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Mógłbyś pójść do jakiegoś speca, aby sprawdzić sygnał? Piloty da się dokupić ( sam miałem chęć ) ale w podobnych cenach w moim wypadku zamykało się wycięcie IMMO i alarmu także zaniechałem poszukiwań. Rovery czy MG nie są takie straszne, sporo elektryków zna się na nich - na pewno ten, który robił mojego. Także może podzwoń po elektrykach w swoim mieście?
Ja w ZRe programowalem bez porblemu - robil Mariusz z http://www.britishcars.pl/ ale kto na slasku to nie wiem, masz 2 opcje Wroclaw i Gawin - dopytaj czy zrobi, albo W-wa i Mariusz, nie wiem moze do ktoregos z miast sie wybierasz niebawem to przy okazji zrobisz, jest PHjowi pod poznaniem... to sa osoby ktore znam i moge polecic. Moze ktos jeszcze dopisze sie ze jest ktos na slasku
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Gawin nie ma T4. We Wrocławiu i okolicach ma go tylko Fatimex, który z kolei nie ma za dobrej opinii. Z Gliwic bliżej niż do Wrocławia jest do Krakowa, a tam u niejakiego p. Midowicza już chyba jest T4.
Ja zarzucę taką mała ciekawostkę, w moim roverku też ciężko użyć pilota z daleka ale wystarczy dotknąć pilotem swojej głowy ( ) i wcisnąć guzik- zaskakuje o kilka metrów dalej. Pozdrawiam
Na forum są opisane dwie metody zwiększenia zasięgu pilotów:
-dodanie anteny do pilota (kilka zwojów drutu chyba 17cm wewnątrz obudowy)
-wydłużenie anteny centralki immo do długości pełnej fali
Witam.
Też mam problem z pilotem, mam dwa i jeden przestaje działać, raz otwiera raz nie, więc postanowiłem wymienić baterie, niestety po włożeniu nowej baterii pilot przestaje działać całkiem, kupiłem już trzy baterie i nie działa, co najlepsze po zamontowaniu tej starej pilot zaczyna działać...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum