Wysłany: Wto Maj 07, 2013 22:00 [MG ZS 180 2,5 V6] Gdzie znajde części - używki?
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.5 Rok produkcji: 2003
Witam. Prawie brata MG ZS 180 2,5 benzynę. Leci mi z symeringa wałku rozrządu. Potrzebuję zestawu 3 symeringów i jednej zaślepki. Gdzie je dostane? Gdzie je mogę kupić? Poza tym mam uszkodzony wałek, gdzie znajdę używkę? Nie mam pojęcia gdzie można do tej śmiesznej marki zastać części. Obdzwoniłem wszystkie szroty na podlasiu i nie mają wałka. Chodzi mi o wałek z pierwszej głowicy (przy chłodnicy) - górny. To jest tzw. ssący. Pomocy, proszę.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Maj 07, 2013 22:00 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jeśli wałek jest taki sam jak w R75, to można je dostać na Allegro. U tego samego sprzedawcy pewnie i zaślepkę będzie można zdobyć. A uszczelniacze to w Inter Carsie bezproblemowo można zakupić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum