Klapa bagażnika się zamyka razem ze wszystkim.
Niby na aukcji było napisane że komp jest z 400 ale numery centralki i kompa zgadzały się idealnie co do cyferki i literki. Moje numery na allegro trafić to na prawdę sztuka.
Wygląda, ze tu może być problem. Jednak instalacja w R400 trochę się różni niż w R200. Może być, ze trafiłeś z opcją że dioda miała być w drzwiach, a nie w zegarach, czy coś podobnego. Pozostaje kwestia czy pętla działa poprawnie i te migające kierunki. Może któraś krańcówka w drzwiach nie domaga, albo czujnik maski
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Tutaj przedstawiam sposób, w jaki zostało wycięte immo w moim poprzednim komputerze. (oczywiście mowa o zagiętych dwóch pinach)
Leszczu powiedział, że ma to samo po wymianie kompa.
Sugerujesz, że pętla nie powinna puszczać sygnału bezwzględnie gdy nie ma pilota?
Jak zmienić kierunek sygnału z drzwi do zegarów na diodę? Jedynie podpinając się pod kompa?
_________________ A driver don't pick the car. The car'll pick the driver.
It's a mystical bond between man and machine...
Pętla powinna "sprawdzać", czy ma pilota w pobliżu niezależnie czy otworzyłeś drzwi pilotem, czy nie, Jeśli nie "zobaczy" pilota a otworzyłeś drzwi pilotem, to immo i tak już jest wyłączone. Natomiast jeśli otworzyłeś drzwi kluczykiem, to po przybliżeniu pilota do pętli immo się wyłączy.
Cytat:
Jak zmienić kierunek sygnału z drzwi do zegarów na diodę? Jedynie podpinając się pod kompa?
Tego nie wiem, trzeba by pogrzebać w schematach i sprawdzić, ale najprawdopodobniej raczej chodzi o przełożenie kabelka we wtyczce od centralki.
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum