mam problem z działem Nasze auta, chodzi o to, że nowo dodane posty czy tematy widzę tylko z głównej strony, a jak otworze Porady różne- Nasze auta, to ostatni post mam Remigiusz
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lis 09, 2012 10:34 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Dokładnie
Tematy klubowiczów są na górze.
Dalej są tematy sympatyków.
Jak ktoś odpowie w temacie to post idzie do góry i albo jest na samej górze w przypadku klubowicza lub jak pierwszy wśród sympatyków czyli w tym momencie na środku strony.
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
Według mnie to jest kiepskie rozwiązanie. Bo jak sympatycy jak to nazwałeś dodadzą posta też powinien się pojawiać na pierwszej stronie. Mój temat był na drugiej stronie dodałem posta i nadal został na drugiej. Znając internautów to przeważnie wchodzą w dany temat przejrzą tylko pierwszą stronę i koniec. A reszta tematów z dalszych stron jest nie zauważalna.
Według mnie to jest kiepskie rozwiązanie. Bo jak sympatycy jak to nazwałeś dodadzą posta też powinien się pojawiać na pierwszej stronie. Mój temat był na drugiej stronie dodałem posta i nadal został na drugiej. Znając internautów to przeważnie wchodzą w dany temat przejrzą tylko pierwszą stronę i koniec. A reszta tematów z dalszych stron jest nie zauważalna.
Sorry ale tak działa silnik forum a nie dział. Zatem Twoje żale nie są związane z tym tematem.
We wszystkich działach jest tak samo, jak w temacie ostatni jest Twój post i dodasz następny to temat nie jest wyświetlany jako pierwszy. Posty są łączone.
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
Musi Ci się ktoś dopisać w temacie... ktoś inny niż Ty. Kiedyś była taka opcja jak "BUMP", która podbijała temat jakby była w nim jakaś aktywność. Jeśli jednak chcesz być na pierwszej stronie i na górze, wystarczy, że opłacisz składkę
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Pazdzioch., żeby wskoczył na przód ja robię tak: najpierw dopisuję co chcę a potem cały zmodowany post ctrl+C i kasuję post, klikam "odpowiedz", potem ctrl+V i wyślij i temat jest na początku na pierwszej stronie. drugi sposób to poprosić kolegę o podbicie tematu
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Mógłbyś to zobrazować Nie rozumiem kompletnie co się dzieje... Twój post z Twojego tematu pojawia się w poście u kogoś innego? Poka
chodzi oto,że jak jestem klubowiczem to temat o moim aucie nawet jak jest w nim nowa odp. to jest na końcu listy klubowiczów, a czasami nawet pod sympatykami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum