Typ: V6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Miał ktoś , może taki przypadek . Po przejechaniu 10 km, odstawiłem autko na 8 h (wszystko do tej pory grało, ciśnienie itp.) próbowałem odpalić ,i niccc tylko rozrusznik pyrkał . silnik zablokowany na dobre. Próbowałem ruszyć kluczem, wał nie drgnął w jedną ani w drugą stronę . Myślałem że , rozrusznik przyblokował, ale po wyciągnięciu , cały .Patrzyłem na pasek rozrządu , od góry cały . Nie wiem co może to być , a nie chcę się dać naciągnąć mechanikowi
_________________ '' ŁASKAWOŚĆ ZBRODNIĄ JEST , JEŚLI OSZCZĘDZA NIEPRAWOŚĆ ''
SPAMU¦
Wysłany: Wto Cze 25, 2013 20:58 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jak rozrusznik tylko pyrkał to sobie sprawdź naładowanie akumulatora albo czy Ci gdzieś styki nie zaśniedziały czy masa nie odkręciła. Bo V6 kluczem ruszyć to pary trochę jednak trzeba mieć...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum