Typ: i Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: 1.4 8v Rok produkcji: 1997
witam potrzebuje pomocy dzisiaj urwała sie półos prawa ta długa i samochód został uziemiony u znajomych. Z tego co sie orientuje to powinna pasować o 1.4 16v i chyba 1.6 ?. I teraz mam prośbe bo to troche nie w tym dziale ale strasznie pilne czy ma może ktoś do sprzedania taką półoś najlepiej w okolicach lublina ? tel 518384440
Dzieki.
_________________ Gucjan
SPAMU¦
Wysłany: Czw Cze 27, 2013 18:25 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jakaś czarna seria mi strzeliła na ogólnopolskim co do pasowania najlepiej brac od takiego samego silnika i budy szukaj na alledrogo i dzwon po szrotach my do diesla dorwalismy w ostrówku
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
ja jak zobaczyłem co to bylo to szok, na 100 wydaje mi sie ze ta polos byla spawana w miejscu tej gumy, normalnie spawy byly. jak takie rzeczy mozna robic.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum