Koledzy!
Udało mi się znaleźć halogeny. Już je wkręciłem do swojego zderzaka + dałem maskownice. Na razie tyle.
Mam taką wiązkę:
http://zapodaj.net/7284d54e6aa8e.jpg.html
Czego w niej jeszcze brakuje? Włącznik już posiadam. Jakie powinny być moje następne kroki i czy ta wiązka się do czegoś jeszcze nadaje?
SPAMU¦
Wysłany: Nie Cze 30, 2013 16:16 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Na dole masz łopatologicznie pokazane gdzie i co trzeba podłączyć by instalacja działała. Możesz sobie odpuścić kabel idący do MFU. Kolory w oryginalnej instalacji są inne. Napięcie z włączonych świateł idzie od podświetlenia zapalniczki (według instrukcji z postu). Jeśli to Ci nie pomorze, to szukaj elektryka.
Jak się nazywają te blaszki które zakłada się na plastikowe plaskie elementy w zderzaku i w które to wkręca się śruby mocujące lampę? Pytam bo moje są trochę wyrobione a ie wiem jak to nazwać w sklepie motoryzacyjnym.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum