A po czym to widać? W ZS-ach z silnikiem diesla zderzak bez dokładki od spodu był w standardzie. Dokładkę można było dokupić w dodatkowym wyposażeniu, była ona zaś standardem w wersji 180.
A co do samochodu o którym mowa to prawa lampa z tyłu jest z R45. Przednie też trzeba sprawdzić czy nie z anglika. Czerwony kolor najszybciej płowieje na samochodach dlatego może być różnica w odcieniach na elementach plastikowych i blacharskich. Jeśli odpowiada Ci taki kolor auta to całkiem ok. Stał całkiem niedawno za ponad 10000 zł.
Ostatnio zmieniony przez szylozbi Wto Lip 16, 2013 17:35, w całości zmieniany 1 raz
A po czym to widać? W ZS-ach z silnikiem diesla zderzak bez dokładki od spodu był w standardzie. Dokładkę można było dokupić w dodatkowym wyposażeniu, była ona zaś standardem w wersji 180.
Myslałem, że wszystkie ZS-y powinny mieć ta dokładkę.
Jak widzisz większość diesli nie ma tej dokładki. Chyba nie uważasz, że nagle wszystkie miały wypadki i założony zderzak z R45. W swoim poprzednim ZS-ie też tego nie miałem, z broszury z cennikiem dowiedziałem się że to była opcja wyposażenia. W cenniku to jest jako Front Bib Spoiler. Link do cennika:
Dzienks za informacje w piątek jadę oglądać zsa w sobote 3 audi a6 c4
Po oględzinach nawet nie miałem zbytniej ochoty sprawdzać jak jezdzi zs, jedna skarbonka wystarczy. Drogą kupna nabyłem audi a6 c4 za sporo mniejszą kwote
Niestety egzemplarz na pełnym wypasie zwineli z przed nosa
Ale został 2.5 tdi 116km na sportowym zawiasie srebrny avant
Kubełki recaro fabryczne, klimatronik dwustrefowy, grzane stołki 8 głośników bose
I pełna elektryka do zrobienia rozrząd i jeden wyciek z pod niego
Niestety Zs wypadł blado nawet jakby był chociaż w dobrym stanie
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum