Wysłany: Wto Lip 23, 2013 09:32 [R25] trzeszczenie w kołach przy skręcaniu
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 2000
Witam, mam kolejne zapytanie.
Ostatnio autko przy mocnym skręcaniu w lewo zaczęło trzeszczeć w kole. Dziwne bo tylko przy skręcie w lewo. Jak jadę prosto to nic się nie dzieje. Można to w jakiś prosty sposób sprawdzić?
Dzięki
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lip 23, 2013 09:32 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
podlacze sie do pytanie tez jak na maxa skrece kolo w prawo cos tak trzeszczy ale raczej jak jakis pasek???? albo posypane lozysko... oczywiscie auto stoi i wtedy trzeszczy jak sie jedzie przestaje??? dodam ze zaczelo sie to po pewnym czasie odkad mam felge 17/7.5J???
podlacze sie do pytanie tez jak na maxa skrece kolo w prawo cos tak trzeszczy ale raczej jak jakis pasek???? albo posypane lozysko... oczywiscie auto stoi i wtedy trzeszczy jak sie jedzie przestaje??? dodam ze zaczelo sie to po pewnym czasie odkad mam felge 17/7.5J???
Może pompa wspomagania się kończy
PS Chciało się 17 to teraz masz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum