Niestety przyszedł czas na rozstanie się ze swoim Roverkiem. Po sześciu, jakby nie patrzeć, udanych latach, moja srebrna łódź wikingów odpłynęła do nowego użytkownika. Nie żegnam się z Wami. Będę tu oczywiście zaglądał. Najlepsza atmosfera tylko na tym forum. Przyszedł już też nowy członek rodziny. Dziki, srebrny i angielski kocur. Miał być 75, ale te dostępne w sprzedaży są w fatalnym stanie. Wybór rodziny padł więc na innego Brytyjczyka.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lip 30, 2013 12:40 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Hehe chyba nie jeden z nas chciałby się przesiąśc z R do kota . Nie żegnaj się tak od razu ja też myslalem że nigdy więcej nie bede miał R a tu już drugi .
bociannielot, Całkiem się nie żegnam. Co do następnego Roverka to chyba już niestety nie będzie. Na razie długo nie będę planował zmiany auta. To wystarczająco pociągnęło mnie po kieszeni.
Brt, Prosze bardzo Jeszcze do dzisiaj cieszę się jak dziecko. W sumie dostałem nową zabawkę. Mam szczęście, że żonie też się bardzo podoba i wsumie to ona skierowała mnie na S-typa.
A oto 5 min po podpisaniu umowy
Kurcze, jeśli się nie mylę to tego samego kotka namierzyłam na alledrogo.
3,0 benzyna, skradziony kociak z maski??
Tylko te kilkaset km powstrzymało mnie przed oględzinami
Od wyjazdu z fabryki kociaka nie miał. Tylko okrągły emblemat z oznaczeniem wersji. Ale przeglądając ogłoszenia to taki sam widziałem w Białymstoku.
I nawet jeszcze jest:
http://allegro.pl/jaguar-...3416025048.html
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum