Wysłany: Czw Sie 08, 2013 12:48 [Streetwise] Dorobienie pilota "jajko"
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 2004
Witam.
Jak dobrze wiadomo ciężko jest z dorobieniem pilota.
Z czasem nawet przyciski potrafią się wyrobić.
Gdzie można na terenie Wrocławia do 200km dorobić takie cudo i jaka by była cena?
Ewentualnie można zrobić bazę na przyszłość dla całej Polski
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sie 08, 2013 12:48 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Obudowy też szukam. Najlepiej jakby nowa była, ale o to ciężko. Te z allegro są w takim stanie jak moja przy kupnie auta, co po 2 miesiącach się rozsypała...
A pilot i tak chcę dorobić żeby mieć w zapasie na wszelki wypadek
Fajny sklepik
Niestety obecnie w asortymencie brak tego pilota, ale napisze maila do nich może akurat
Obudowy chyba w ogóle nie mają, bo mój pilot to ten okrągły z 3 przyciskami po roku 2003.
Jakby się udało zdobyć od nich nowy pilot to zostanie sprawa jego zaprogramowania.
Gdzie we Wrocławiu albo okolicy można by zaprogramować takiego pilota?
Od około 3 tygodni szukam "pilota jajko".Nie udało mi się od ręki kupić nigdzie.Proponowano mi ściągnięcie pilota+programowanie za 600zł (samo programowanie od 50 do 200zł).
Widziałem na angielskich stronach że sprzedawał ktoś 2 takie piloty za 100 funtów.
Bardzo proszę o info gdyby udało się komuś namierzyć kogoś "w okolicy" Krakowa.
[ Dodano: Sob Sie 10, 2013 09:41 ]
Może kupimy po sztuce?
MG/Rover Pektron Fobs, brand new
Hi all,
I have two brand new Pektron fobs surplus to requirements, these are still in the original blister packaging with barcodes. These have the MG logo on them in the centre.
They are the 3 button fobs but will work for both 2 and 3 button cars.
I will send by recorded delivery only, looking for £100 for the pair delivered, these originals aren't that easy to hold of these days.
Any interest?
Cheers
These ones have never been out of the blister pack but here is a photo is a previous one to show the quality:
Pomógł: 2 razy Dołączył: 14 Maj 2011 Posty: 74 Skąd: Knurów
Wysłany: Wto Sie 13, 2013 14:28
powinienem mieć w domu pilot "jajko" z dwoma przyciskami. Nie wiem czy jest sprawny, bo u mnie instalacja alarmowa była rozbierana przez poprzednich włascicieli, a obecnie mam podpiętą inna centralkę i i korzystam z pilota "uniwersalnego".
Jesli jesteś zainteresowana tym pilotem, to daj znać na iro2@poczta.fm
Dziękuję za ofertę, przekazuje prawo do kupna dalej.
Dwuprzyciskowe są na allegro też, z tymi z trzema przyciskami problem.
Magut15, koło Ciebie oferują nowy pilot + programowanie: http://allegro.pl/pilot-3...3434665199.html
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum