Wysłany: Sob Sie 31, 2013 01:15 [R75] Oryginalny akumulator? (jaki)
Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2002
witam.
Szukałem ale nie znalazłem...
Orientuje się ktoś jaki był oryginalny/fabryczny akumulator w R75 CDT?
Przymierzam się do kupna i tak zastanawia mnie czy można gdzieś dostać "fabrykę"
Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Sob Sie 31, 2013 01:15 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
...a co by to miało na celu? przecież oryginalny taki jak wkładali w fabryce to nie akumulator produkcji Rovera tylko niezależnego producenta plus naklejka Rovera ...no i pewnie cena w ASO była x3 ...w czasach gdy Rover miał jeszcze autoryzowany serwis
...akumulator ma spełniać normy producenta tak jak inne wymienne części olej opony itd
_________________ Pozdrawiam
Rover 75 V6 obecnie Avensis
dlatego mnie to zaciekawiło bo producent zaleca aku o pojemności 75ah a takich jest mało. Większość to 72, 74, ah chodzi mi o firmy typu Bosch, Kager, Centra czy Varta.
dlatego mnie to zaciekawiło bo producent zaleca aku o pojemności 75ah a takich jest mało. Większość to 72, 74, ah chodzi mi o firmy typu Bosch, Kager, Centra czy Varta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum