Typ: wszystkie Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: wszystkie
Witam
mam problemik z podlaczeniem tylnej rolety. Probowalem podlaczyc ja na sucho i silniczek chodzil troche dziwnie. Czy ma ktos schemat jak to podlaczyc? Czy oprocz rolety i przycisku na konsoli potrzebuje czegos jeszcze?
Prosze o pomoc pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Gru 05, 2010 02:08, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Czw Gru 10, 2009 17:15 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Dzieki za schemata
zobacze na kompie w domu bo na komorce narazie malo widze
Dziwnie to znaczy jedzie ale przerywa (jedzie i stop, jedzie i stop i tak do konca) i silnik nie przestaje pracowac (jakby byl mocniejszy to by ta rolete rozerwal) i po ponownym nacisnieciu nie chowa sie. Z tym ze nie wiem czy dobrze podlaczalem wszystkie przewody. Sproboje pozniej wg tego schematu. Ten od foteli bardzo mi pomogl z tym ze silniczek od 'przod-tyl' chodzi tylko przez 1-2 sekundy i sie zatrzymuje, trza jeszcze raz nacisnac i tak do oporu, teszta dziala oki. Nie wiesz moze czy da rade cos z tym zrobic?
Jeszcze raz wielkie dzieki pozdr.
no nic dzieki i tak juz mi duzo pomogles. Najwazniejsze ze fotele dzialaja. I z tego co widze na pierwszy zut oka to zle podlaczalem ta rolete sproboje wg tego schematu i mysle ze moze byc oki.
wystarczy sama roleta. nie musisz polki brac tylko lepiej wziasc bo wtedy bedziesz wiedzial jakie otwory musisz wyciac. poslozy ci za wzor bo jest troche do wyciecia
Chciałbym się doposażyć w elektryczną roletę i w związku z czym mam pytanie: czy muszę kupić z całą półką czy wystarczy sama roleta?
Wysłany: Wto Sty 03, 2012 22:36
tony16v napisał/a:
wystarczy sama roleta. nie musisz polki brac tylko lepiej wziasc bo wtedy bedziesz wiedzial jakie otwory musisz wyciac. poslozy ci za wzor bo jest troche do wyciecia
Wysłany: Dzisiaj 21:13
Powinien być browar za rozwiąznie zapomnianego tematu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum