Wysłany: Sob Wrz 21, 2013 18:42 [R75] - wycieraczki wykonują 1 ruch po wyłączeniu zapłonu
Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2004
Jak w temacie od kilku dni po wyłączeniu zapłonu wycieraczki wykonują jeden ruch. Dzieje się to nawet wtedy kiedy ich nie używałem . Wajcha w pozycji "zero" nie mam czujnika deszczu . Odpływy sprawdziłem w komputerze pod maską sucho. Miał ktoś taki przypadek i wie czym to jest spowodowane?
SPAMU¦
Wysłany: Sob Wrz 21, 2013 18:42 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
właśnie nie wiem ale u mnie jak złe oryginalny wzmak źle podłączyłem, to miałem taki sam efekt
spróbuj odłączyć przyciski i zobacz czy wróci do normy, a jak nie to sprawdź połączenie radia
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
miałem to samo jak montowałem radio 2 din i celowo nie podłączyłem przejściówki do sterowania z kierownicy radio pięknie działało ale po wyjeciu kluczyków wycieraczki robiły 1 ruch po podłączenie sterowania wszystko wruciło do normy .
Taka sama sytuacja jak podłączałem CB radio i jako masy użyłem masy radia i po wyjeciu kluczyka wycieraczki robią 1 ruch, musiałem mase przykręcić do kawałka żelaza które wcześniej wyczysciłem papierem ściernym z lakieru i wszystko pięknie działa.
wymontowałem radio ,popatrzyłem poruszyłem kablami zamontowałem radio i jak na razie wycieraczki przestały się ruszać. Jaka była przyczyna, który kabel nie stykał nie wiem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum