Wysłany: Sob Wrz 28, 2013 20:00 [R75] Końcówka odpowietrznika
Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Witam
Urwałem koncowke odpowietrznika, a mianowicie koncowwke na kluicz 13 laczaca z przewodem, w jaki sposob mozna uratowac wysprzeglik, gdyż jest dobry bez jego wymiany. przewod plastikowy.
[ Dodano: Sob Wrz 28, 2013 21:00 ]
mam pewien pomysl, jesli ktos mialby stary wysprzeglik i moglby nim poratowac oczywiscie ze sprawna końcówka, to chcialbym odciac kawalek tej rurki i polaczyc to szybkozlaczka, tylko nie wiem czy to sie sprawdzi. Probowalem przerobic na koncowke urwana, wsunąłem przewod hydrauliczny na koncu urwany odpowietrznik potraktowalem klejem (metal w kleju), jednak przewod pod wplywem cisnienia zsuwa sie w miejscu urwanego odpowietrznika. Moze ma ktos jakis pomysl?
SPAMU¦
Wysłany: Sob Wrz 28, 2013 20:00 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum