Jak za taki pokiereszowany to nie za dużo. Tylna klapa ma inny kolor, lampy połamane, zderzak tylny malowany, zderzak przedni z sedana przedni, pas malowany, na nadkolach zamazana ruda, tapicerka nie wiadomo co pod tymi pokrowcami, ale boczki wiszą, pewnie podsufitka też, to na lewym błotniku to pogięte, czy takie dziwne refleksy? Spasowanie elementów też możnaby lepiej zorganizować. no i te chalogeny
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Przecież te samochody to trupy ani wyglądu ani czym jechać ani wyposażenia ani uznania to ile miało by to kosztować niby ?
Jak kupisz trupa to masz trupa. Wygląd to jest sprawa indywidualna. Mi Lexus też się nie podoba a stać mnie i nigdy bym tego nie kupił. Zresztą bez obrazy, ale z Ciebie to raczej kiepski elektromechanik? Skoro takie błahe pytania zadajesz na różnych forach, więc twoja opinia raczej dużo nie znaczy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum