Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 16v Rok produkcji: 2001
Cześć,
padło mi 3 swiatło stop i wycieraczka tyle.
Odkreciłem obudowe śiwatła, sprawdziłem i nie dochodzi napięcie
Kiedyś już robiłem porządki z wiązką w tylnej klapie, Teraz chciałbym wymienić cały kabel od światła aż do bagaznika, niestety nie wim który to jest.
Dlatego moje pytanie jakim kolorkiem oznaczony jest ten konkretny doprowadzający napiecie do światła?
Zastanawiam się też czy nie zrobić "obejscia" - pociągnąc kabel od światła z bagaznika aż do 3 światła stop.
jeżeli macie, jakies doświadczenia z podobnym problemem bardzo bym prosił i informacje
SPAMU¦
Wysłany: Pon Paź 07, 2013 11:51 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
poszukaj czegos takiego jak RAVE ... to jest serwisówka do Roverów i w niej są schematy elektryki wszystkich modeli. Tan znajdzieszkolor konkretnego przewodu. Kiedyś linki do RAVE były na naszej stronie klubowej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum