Wysłany: Nie Paź 06, 2013 19:40 [r416] Gdzie cb radio
Witam. Kupiłem sobie właśnie do mojego roverka cb radio onwa mk3 i mam problem gdzie go zamontować bardzo proszę o jakieś podpowiedzi fotki bardzo bardzo mile widziane bo narazie moje radyjko leży pod popielniczką i zapalniczką w tej wnęce ale nie jest przykrecone ani nic i troszkę tam goni na boki.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Paź 06, 2013 19:40 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja mam w podłokietniku Na pytanie czy nie mam problemów z regulacja cb odpowiadam: nie mam, sprawuje sie swietnie w długich trasach nawet przy zamknietym podłokietniku wszytsko wyraznie słychac
Remi mało praktyczne.. nie powiedziałbym, nie widoczne dla złodzieja i nie ma problemów z regulacja no chyba ze ktos ma problem z kończynami hehehe Zart oczywiscie. Jak tam komu pasuje mi sie tak to widziało aczkolwiek chce zmienic radio na presidenta i umiescic go w tej wnece pod popielniczka z uchylna klapka tak jakby druga popielniczka tam była, w r600 gdzies tak widziałem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum