Wysłany: Wto Paź 08, 2013 20:13 [R75] Xenon problem
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: 2001
Kupiłem lampy xenonowe do Rovera oryginalne. Jedna europejska za 550 zł, druga angielska za 325zl i mam problem, ponieważ Europa nie świeci, dopiero po przełożeniu przetwornice z anglika lampa ozyla. Sprzedawca twierdzi, że przetwornica sprawdzona była i świeciło.
Na forum ktoś wspominał, że kiedyś jakąś masę dodatkową trzeba było podłączyć aby Xenon świeciły, nie mogę znaleźć tego tematu, dlatego proszę was o poradę o jaką masę chodzi. Może po prostu w przetwornicy EU coś jest inaczej i dla tego bez dodatkowej masy nie świeci.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Paź 08, 2013 20:13 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Obstawiam że jednak przetwornica jest uszkodzona.
Ja wyłożyłem do swojego R xenony euro i bez żadnego kombinowania wszystko działa jak należy.
Nie dyskutuj ze sprzedawcą tylko odeślij uszkodzoną lampę.Jeśli kupowałeś przez internet masz na to ustawowe 10 dni
Faktycznie przetwornica uszkodzona, dopiero po podłączeniu dodatkowej masy ale nie wiem gdzie, ja tego nie sprawdzałem przetwornica ozyla. Przetwornica będzie naprawiania, podobno częsta usterka w tego rodzaju przetwornicach
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum