Lepiej by był potwierdzony komputerem diagnostycznym
Za znawcę tematu się nie uważam, lecz z tego co zauważyłem, nie ma nic niepokojącego na zdjęciach, jedyne co niepokoi to taki "super, idealny" opis. No i manualna skrzynia ale to już osobista wycieczka
O manualną akurat chodzi. Sprzedawca zapewnia, że książkę wpisy z napraw i przeglądów są, auto z Niemiec. Sprawdzane przez niego osobiście czy nie było bite, nie boi się jechać na stacje i go przejrzeć.
Dzięki pelson91,
pisze o ESP, ale przycisku od trakcji to ja tam nie widzę, grzane fotele, roleta tylnej szyby i tempomat? brakuje środkowego, czyli kontroli
_________________ Rover 600 2.0 SDi 99'
Ostatnio zmieniony przez kruszan Sob Paź 19, 2013 21:25, w całości zmieniany 1 raz
Joł. Czarne progi i zderzaki na dole to do którego roku były ? Bo coś mi się wydaje że powinny być w kolorze nadwozia i oznaczenia silnika na drzwiach nie powinno być.
[ Dodano: Sob Paź 19, 2013 22:28 ]
To co wymieniłeś to ma , przynajmniej włączniki są.
_________________ Jeżdżę spokojnie bo nie ma czym poszaleć
Jest ASR nigdy nie było ESP, szkoda, ale tak jest i tyle. Rok modelowy 2002 ma nowąblender, brak ooznaczeń na słupkach logo Rovera, brak na drzwiach oznaczenia silnikowego i progi w kolor nadwozia
[ Dodano: Sob Paź 19, 2013 22:46 ]
Tańszy jest super wyposażony, niech Ci poda VIN, sprawdzimy rocznik
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Może jest jest tak jak u mnie w R75 z '04r. Mam znaczek na drzwiach, ale nie podany jest tam rodzaj silnika a napis "PARKLINE", który nie wiem co oznacza
Pomógł: 36 razy Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1654 Skąd: wieluń
Wysłany: Nie Paź 20, 2013 23:29
pierwszy ładnie wyposażony choć nie pełne jak w tytule gość pisze,to że brakuje TC to ja bym sie cieszył bo to nie są tanie rzeczy
drugi dość golas ale itak warto by było go zobaczyć bo doposażenie go w to co ma pierwszy to już groszowe sprawy
aha... pierwszy ma chyba założone małe lusterka od przedlifta
_________________ -DIAGNOSTYKA I NAPRAWA PIECY I STEROWNIKÓW WEBASTO !
-NAPRAWA SILNIKÓW WENTYLATORA CHŁODNICY W ROVER 75
Witam
Rovera z pierwszego zdjecia ogladalem osobiscie
Przedni zderzak i maska byly malowane,sprzedawca przyznal to niechetnie..
przednie lewe i tylne lewe dzwi prawdopodobnie tez,a ponadto na tej lewej stronie (od strony kierowcy) cos bylo majstrowane z dzwiami,swiadczy o tym stan srub mocujacych zawiasy..
widac poprostu ze ktos sie niezle silowal przy odkrecaniu..
Przedni lewy boczek odstaje od dzwi..
brak dywanikow,przetarcia na fotelu kierowcy..
Nierownomierne zurzycie opon,tylna prawa kompletnie lysa(przy nas sprzedawca dzwonil do kolegi po opony) wiec juz nastepny ogladajacy tego nie bedzie widzial.
peknieta pokrywa oslony akumulatora lezy w bagazniku(co ona tam robi?)
wymieniana byla przednia lewa lampa,i zderzak z nadkolem sa zle spasowane,zbyt ciasno przylegaja do siebie(sprzedawca probowal mi wytlumaczyc ze tak je w fabryce skladali)..
lepiej sie dobrze zastanowic nad kupnem tego egzemplaza
Ostatnio zmieniony przez Pawel92n Sro Paź 23, 2013 12:40, w całości zmieniany 2 razy
kruszan,nie ma za co
Akurat szukam roverka dla siebie
Wiec gdy podczas poszukiwan beda jakies niepewne egzeplaze to bede staral sie je opisywac na biezaco
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum