Wysłany: Czw Paź 24, 2013 22:00 [R600] Skup/Sprzedaż części Rover dolnyśląsk - jest gdzieś ?
Witam. Sory, że tutaj ale totalnie nie wiem gdzie spytać (na forum nie czegoś takiego jak otwarty OT ? )
Jako, że jutro wpada do mnie na 100% nowy Rover 600 ale niestety z szarym wnętrzem skórzanym, chciałbym ten środek zmienić na beżowy. No i jak kolega mi podsunął pomysł aby znaleźć gdzieś cmentarz Roverów w okolicy i dogadać się aby wymienić wnętrza lub sprzedać swój i kupić beżowy.
W mojej okolicy jest taki cmentarz ale VAGów i moje pytanie czy jest coś takiego na dolnym śląsku a jeszcze lepiej by było jakby to było gdzieś w okolicy Lubin - Polkowice - Głogów (ale jeśli nie będzie to pojade dalej).
Nie wiecie czy gdzieś w naszej okolicy ktoś ściąga Rovery na części ? Najlepiej jakby nie same angole bo potrzebować będę górę deski LWD..
No tak.
Jest to jakaś opcja tylko teraz wydałem kasę na auto, a jeszcze nie długo nowe OC i nie mam zbyt dużo kasy chwilowo wolnej a na takich cmentarzach właściciele, są tacy, że zazwyczaj się wymieniają z małą dopłata.. Tzn 100zł dopłacasz i podmień bo im się to opłaca bo nie dość, że komplet i tak za tyle samo sprzedadzą to jeszcze są tą 100zł do przodu
Tomi, a tego zielonego sie pozbyles?:D Jednak marce zostales wierny jak i modelowi:D w Szprotawie masz szrot troche roverkow jest:D ale 600 nie spodkalem wiekszosc to 200 i 400
_________________ Był 620Si 96' 131KM+LPG -> Jest R25 01' 103KM
Nie.. Zielonego nie pozwala mi się pozbyć sentyment.
Złom bo złom ale mój kochany złom na razie zostaje, może moja panna sobie go weźmie bo woli go od swojego Civica.. (a jakbyś używał jeszcze gg to byś wiedział o zmianie )
A Ty widzę, też wierny i R25 wskoczył (fajny kolor )
No w szprotawie to by było fajnie bo blisko w sumie, a jesteś tam jakoś blisko co jakiś czas czy nie ? Albo masz jakiś numer do nich czy cokolwiek abym nie jechał na marne ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum