chciałem powrócić w Zacne Grono użytkowników marki Rover/MG i znalazłem opcję odpowiednią dla siebie, mianowicie R216 Coupe, konkretnie ten egzemplarz:
Czy użytkownicy Coupe zauważają w nim jakieś nieprawidłowości?
Jest ktoś na forum, kto użytkuje takie auto z silnikiem K-series dłużej niż rok?
Jakieś problemy?
W których miejscach szukać korozji?
O dachu Targa już się naczytałem, o typowym HGF też wiem, rozrząd "podobno", co 60000mil, czyli wychodzi, że co 96000km. Widzę, że jest to wersja bez ABSu.
Pozdrawiam,
Skwirek
_________________ "Człowiek, który nie dąży do spełniania własnych marzeń równie dobrze mógłby być warzywem"
Ostatnio zmieniony przez Skwirek Pon Lis 04, 2013 03:18, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lis 01, 2013 06:25 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jesli mnie pamięć nie myli, to to auto było wcześniej na allegro z wywaloną uszczelką pod głowicą.
Coupe miałem przez ponad 2 lata i 50kkm, swietne auto. Genialnie sie prowadzi i dobrze wygląda. Mam do niego ogromny sentyment, bardzo mało rzeczy sie psuło, czesci tanie, zawias solidny troche środek trzeszczał i wiatr gwizdał przy tardze ale i tak był czad
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Pomógł: 5 razy Dołączył: 16 Lis 2009 Posty: 86 Skąd: Ostrowiec Św.
Wysłany: Sob Lis 02, 2013 06:56
Dziękuję Wam za odpowiedzi.
Markzo - powiedz masz może porównanie, jeżeli chodzi o głośność w środku z innymi pojazdami, wcześniej miałem Golf'a mk4 TDI - R216Coupe jest głośniejsze? Nie jeżdżę z prędkościami większymi jak 130km/h (głównie Ostrowiec-Warszawa).
Tronsek - pojadę obejrzeć - będę szukał korozji, ale mam nadzieję, że jej nie znajdę skoro to auto z Włoch.
Pozdrawiam.
_________________ "Człowiek, który nie dąży do spełniania własnych marzeń równie dobrze mógłby być warzywem"
Oprócz 200coupe mam jeszcze r600, zawsze wydawało mi się ze r600 nie jest jakoś spejanlnie wygluszony, porównując do konkurencji. Teraz na codzień smigam cupetą, a jak przesiadam sie do r600 to jest dużo ciszej. Ale tak naj Markzo pize, cupe bez tego szumu wiatru, tego ze trzęsie i bardziej się w nim odczuwa prędkośc, nie byo by takie fajne. Jazda golfem do pięt mu nei dorasta
Auto jest genialnie wyważone, prowadzi się świetnie na Zlocie w Ślesinie udało mi się na torze pokonać Coupetą 1,6 nawet ZS180 2,5v6 tutaj mała próbka tego co można nia wyprawiać
http://markzo.wrzuta.pl/film/0xN28KlD3fj/rover
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum