Wysłany: Sro Mar 30, 2011 13:36 [416si]Dobry mechanik we Wrocławiu
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1995
Witam tak jak w temacie poszukuje dobrego mechanika we wrocłaiu od Roverków...
Takiego co zrobi profesionalnie i dobrze uszczelke pod głowicą....
Prosze o konkretnych mechaników
Dzięki
_________________ Porażka jest gorsza niż śmierć, bo z porażką trzeba żyć...
c'mon ARSENAL
Ostatnio zmieniony przez kruszan Czw Lut 28, 2013 08:07, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Mar 30, 2011 13:36 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ze swojej strony mogę też polecić zakład na Rogowskiej 9, firma nazywa się Wiater i też są dość oblatani w temacie. Ja tam ze swoim, a teściu ze swoim "R" jeździmy
oki dzięki podzwonie tam...i zobacze co zaprponuja...chodzi o to ze by ktos dobrze zrobił hgf...małe objawy juz mam więc wcześniej czy później i tak do zrobienia...
Ale jak tos ma tez sprawdzony warsztat Roverków prosze pisac
c'mon ARSENAL
shilus dzwoniłem do zakładu co mi poleciłes ale oni chca aż 700zł za robocizne więc to jest cena kosmos...
Czy zna ktos dobrego mechanika we wrocławiu który zrobi to dobrze i taniej niz 700zł????
[ Dodano: Sro Mar 30, 2011 15:44 ]
A ma ktoś numer do tego Gawina????dzwoniłem do polmotors to babka powiedziała ze to serwis Forda i roverków nie robia więc....
c'mon ARSENAL
Wielkie dzięki Adamsky P.Gawin dobry specjalista widac że sie zna....
Nie mam problemu z HGF(dzięki Bogu)
Poszedł uszczelniacz od rozrządu jakiś który kosztuje grosze...
Ale P.Gawin powiedział że jak mam 15 tysięcy do wymiany żeby tego nie ruszać a przy wymianie rozrządu zrobic to i tyle....nie ma żadnej tragedii ani obaw więc temat uwazam za zamknięty wielkie dzięki
c'mon ARSENAL
jak pojechałem do Gawina, zapytać o robociznę HGF'a to wyszło 1300 zeta ze wszystkim(rok temu), ale teraz wiem, że trzeba było jechać od razu do niego, bo teraz mam już drugi uszczelniacz wałka do wymiany, a jeszcze 2 zostały od strony rozrządu i strach
No ja chyba też zaczne do niego jeżdzić wole dopłacić te 200-300zł a robotę miec zrobiona na glancus niz później się martwić o silnik...
Ja na razie nic nie wymieniam u mnie to jest tak mały wyciek że masakra....bardziej się poci bardzo delikatnie że szkoda sobie głowy tym zawracać....
P.Gawin powiedział ze przy wymianie rozrządu się wymieni uszczelniacz....
A że rozrząd bede wymieniał za około 15tyś kilometrów(przy mojej jeździe i że idą wakacje to wypadnie gdzieś max wrzesień więc nic nie robie z tym)
Pozdro
c'mon ARSENAL
Hej! Mam problem ze swoim Roverem- podczas jazdy zgasł mi silnik i nie chce już więcej odpalać. Odholowałam autko na podwórko, ale potrzebuje pomocy. Czy ktoś mógłby podesłać mi numer do Mr. Gawina? Czuje, ze będzie potrafił pomóc
Witam wszystkich serdecznie.
Mam prośbę: czy ktoś mógłby mi przesłać na priva numer telefonu do Gawina ponieważ mam problem ze swoim Roverem.
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Dobry mechanik we Wrocławiu to bez wątpienia Gawin i Piotr
Szczerze polecam tych Panów, moje problemy się skończyły jak tylko ich poznałam.
Są rzetelni (kosztorys dostajesz przed naprawą), uczciwi (wszystko co było robione opiszą, pokażą), nie są wbrew niektórym opiniom drodzy, udzielają gwarancji na to co zrobili - i nie tylko udzielają, ale ona faktycznie działa. Pełen profesjonalizm - nie krytykują innych mechaników, którzy przed nimi próbowali coś zrobić - to bardzo rzadka cecha.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum