Wysłany: Sro Lis 20, 2013 20:27 Problem z kurierem - wysyłka przedniego zderzaka
Witam mam do was koledzy pytanie zamówiłem sobie nowy zderzak do Rovera 75 po lifcie tylko sprzedający ma problem z wysyłka tego zderzaka z Poznania żaden kurier nie chce mu przyjąć tak dużej przesyłki, DHL zgodzi się ale cena to ok 150zł więc praktycznie nieopłacalnie, może wy znacie jakąś firmę kurierską która by wysłała taki zderzak bez żadnych problemów ?
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lis 20, 2013 20:27 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
a cena za wysyłke takiego zderzaka ile ogólnie w ostatnim czasie dużo sie pozmieniało z wysyłkami gabarytowymi juz mało firm kurierskich wysyła tanio gabaryty... n ja wysyłam zderzaki jak są duże za 120 zł tyle płace a jeszcze rok temu szło to za 55 zł
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum