Typ: V6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Witam kolegów. Od kilku dni jestem posiadaczem Roverka 75 i właśnie odkryłem pierwszy z zapewne wielu problemów. Dotychczas zauważyłem, że po przekroczeniu 80-90 km/h słychać dziwne terkotanie z prawej strony samochodu. Myślałem, że to jakaś uszczelka, lub plastik. Dziś podpinając laptopa pod auto, uruchomiłem silnik i znowu słychać ten dźwięk. Po wciśnięciu sprzęgła cisza, jeśli szybko puszczam pedał to słychać, po powolnym puszczeniu cisza na dobre i silnik pracuje normalnie. Dźwięk wydobywa się z silnika z okolicy koła kierowcy. Czy któryś z kolegów przerabiał coś takiego, albo ma chociaż jakiś pomysł?
Ostatnio zmieniony przez punciaks Sro Lis 20, 2013 23:26, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lis 20, 2013 21:58 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum