1. Tak na tych metalowych były srebrne nakładki klucz do kol jest 19mm w Roverach
2. Jaki akumulator nowy czy stary, ale jak już ma kilka lat to bardzo możliwe Mi w 220 trzy letni akumulator w mrozy np już nie trzymał nawet kilka dni
3. W sesnie co slabu dmucha cieple powietrze czy w ogóle słabo dmucha ? Inne biegi wentylatora sprawne ?
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
akumulator jest nowy. problem jest tylko w warsztacie zeby odkrecic te sruby...
dmuchawa slychać normalnie. zimne cieple bez roznicy, ale bardzo słabo wieje.
dawidmdj, Jak ktoś te nakładki pogiął bo źle nałożył klucz to się potem nie ma co dziwić ze są problemy Ja mam dwie takie co ciężko jest nałożyć klucz ale i tak się daje odkręcić
Wymień filtr kabinowy w takim razie I odkurz wneke po nim
Jak nowy akumulator to miernik w łapę i sprawdź co ciągnie prąd, może tez być wina alternatora ze diody padły Nowe aku powinno długo trzymać nawet na mrozach spokojnie z miesiąc mógł by stać i ma odpalić.
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum