Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2001
Witam...mam pytanie odnośnie wentylatora chłodnicy w R75. Czy wentylator z 2.0 V6 będzie pasował do modelu 1.8? Numer na module górny jest taki sam natomiast dolny różni się ostatnią cyfrą i teraz nie wiem czy będzie mi pasował.Proszę o odpowiedź.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Gru 15, 2013 12:02 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
a jak można sprawdzić ile biegów ma wentylator....bo osoba która posiada ten wentylator nie orientuje się ile on jest biegowy. wiem tylko że ma dwie ,,wtyczki" w których są po trzy wsuwki
sprawdz u siebie ile wychodzi przewodow z silniczka wentylatora i porownaj czy w kupowanym jest tyle samo jezeli jest taka sama ilosc przewodow to ma tyle samo biegow co twoj silniczek
ja u siebie miałem 3 biegowy i zakupiłem na ebayu z anglii nowy 2 biegowy, także biegi nie mają różnicy tylko trzeba patrzeć na to aby do benzyniaka nie założyć od diesla.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum