Wysłany: Wto Gru 17, 2013 23:15 [220SD] Ściąga podczas jazdy
Typ: Di Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1997
Witam, otóż od pewnego czasu mam pewien problem a mianowicie z układem kierowniczym. Podczas jazdy ściąga mnie na lewą lub prawą stronę. Nie jest to jakieś straszne ściąganie, ale przy większych szybkościach bardzo odczuwalne. Myślałem, że to od końcówek drążków kierowniczych bo były już bardzo lichutkie. Zostały wymienione na nowe, ustawiona zbieżność i problem pozostał. Problem może tkwić w samych drążkach ? czy też może w maglownicy ?
SPAMU¦
Wysłany: Wto Gru 17, 2013 23:15 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Był kiedys twoj rover bity?? ja miałem to samo jechałem nagle auto zaczeło ściągac na lewo.Podjechałem do mechanika wszedł pod kanał spojżał mechanicznym okiem i powiedział (panie te auto było bite a os jest zrobiona tak zeby się tylko trzymało).Wymieniłem wszystko co zalecił i po sprawie.Jedź do jakiegos dobrego mechanika niech się przejedzie niech posprawdza i ci powie
Oj nie, autko nie było bite. Kupione 2 lata temu od pierwszego, szanującego właściciela. problem pojawił się jakieś 2 msc temu. Z początku trochę a terraz bardziej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum