Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Witajcie mam delikatnie opadnięte drzwi od kierowcy tzn mają luz góra dół ok 1cm jak można je lepiej wyregulować tzn w moim przypadku podnieść o 1cm nie widzę tam żadnej śruby regulacyjnej....
SPAMU¦
Wysłany: Pią Gru 20, 2013 20:07 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
tak.te od nadwozia.Najlepiej zaznaczyc pozycje w jakiej sa obecnie,o ile sie chce podniesc,popuscic lekko sruby i za pomoca kolegi podniesc.Zaznacz pion i poziom zawiasu,kiedy bedziesz podnosil zeby nie utracic pionu. Chyba rozumiesz
witam mam mały problem nie mogę otworzyć tylnych drzwi od strony kierowcy czy ma ktoś jakiś pomysł jak się za to zabrać dodam że centralny zamek chyba działa bo coś tam słychać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum