gdy dodam gazu zaczyna brzęczeć i po jakimś czasie się wyłącza... Czytałem że jest to efekt porządany jednak mam wrażenie że wcześniej takie coś nie miało miejscia... tzn słychać było kiedy się włączał wyłączał jednak nie było tego tak słychać (przynajmniej tak mi się wydaje) jestem przewrażliwiony na takie coś i słyszę to wewnątrz gdy staje na światłach ale to jest cichuteńki dźwięk.
Prosze o szybką odpowiedź gdyż jutro szykuje mi się długa trasa i nie wiem czy może to mieć jakieś skutki.
Ostatnio zmieniony przez Adrian Pon Sty 13, 2014 15:21, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Gru 30, 2013 21:15 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
To nie żaden zawór turba, handlarze na allegro coraz mniej pojęcia mają co sprzedają.
Jest to zawór egr, wystarczy go odpiąć i będzie spokój. Bez egr lub zaworu nic się nie dzieje i mniej szkody to robi niż z , bo mniej kolektor brudzi.
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum