Mam pytanko czy ten warsztat opisany w dziale części i warsztaty nada się?
Mianowicie:
AUTO-NAPRAWA Jerzy Olszak
O Roverze 620 Si wie wszystko. Generalnie nie przeraża ich żadna marka. Solidni fachowcy z odpowiednim podejściem i do auta i do właściciela. Rozsądne ceny. Możliwość zakupu części.
Droga Męczenników Majdanka 74
20-325 Lublin
Może on da radę z Roverem 75? Proszę o szybką poradę lub opinię o tym Panie, bo w poniedziałek chcę już umówić mechanika.
SPAMU¦
Wysłany: Sob Sie 17, 2013 20:45 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jest jeszcze PermixCar http://www.pemixcar.pl/
w necie jako sklep ale mieli tez warsztat w Jakubowicach Kon.
Wprawdzie specjalizuja się w BMW ale robili juz kilka rzeczy z moim roverkiem i jest ok
Potrzebuję pomocy odnośnie wymiany szyby przedniej w swoim R200. Wczoraj jeszcze nic nie było a dziś rano... pęknięcie na wysokości wycieraczek przez całą długość Dzwoniłem już do Hanesco 520zl i Daglass 370 (chiński zamiennik) i 490 sekurit. Macie namiary na inne zakłady gdzieś w lublinie? Może ktoś wymieniał w R200 i poleci tańszą usługę Z góry dziękuję.
_________________ "bundylp" = " bandi "
Nie taki Rover straszny jak go malują
bundylp, wymień tam, gdzie będziesz mógł dokładnie obserwować całą operację.
Szyba nie pęka ot tak sobie. Być może gdzieś pojawiła się korozja i to ona, a raczej wywołane nią naprężenia uszkodziły szybę. Po wycięciu szyby musisz wszystko dokładnie sprawdzić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum