Wysłany: Wto Lut 04, 2014 12:05 [ROVER 400] Proszę o ocenę tego samochodu
Witam
Od pół roku rozglądam się za samochodem. Celuje w modele 400, 45 lub 75. Szukam auta do 9k zł z instalacją gazową lub odpowiednio taniej benzyny, żeby zostało w budżecie koło 2,5k zł na instalację gazową.
Znalazłem "ciekawy" egzemplarz Rovera 400, niestety mam ponad 400km, więc trochę dużo jak na wycieczkę.
Co sądzicie Forumowicze o tym egzemplarzu?
Przebieg ponoć 166k km. Instalacja sekwencyjna z sierpnia 2012. Rozrząd ponoć 20k km temu wymieniony.
Wysłany: Wto Lut 04, 2014 16:58 Re: [ROVER 400] Proszę o ocenę tego samochodu
lord-black napisał/a:
Witam
Od pół roku rozglądam się za samochodem. Celuje w modele 400, 45 lub 75. Szukam auta do 9k zł z instalacją gazową lub odpowiednio taniej benzyny, żeby zostało w budżecie koło 2,5k zł na instalację gazową.
Znalazłem "ciekawy" egzemplarz Rovera 400, niestety mam ponad 400km, więc trochę dużo jak na wycieczkę.
Co sądzicie Forumowicze o tym egzemplarzu?
Przebieg ponoć 166k km. Instalacja sekwencyjna z sierpnia 2012. Rozrząd ponoć 20k km temu wymieniony.
5 razy malowany dookoła. Tył w innym kolorze [robione nadkola i ciekawe w jaki sposób. Przednie błotniki, zderzak mają różne odcienie. Wymyty, ale podejrzewam że to zlepek. 166tys km to HGF przed nim, albo już jest. Ale umęczony w środku to pewnie przebieg większy i już po HGF-ie
to T seria. tam hgf tak się nie zdarza;)
Trzeba przyznać, że ładnie wyposażony.
Rzeczywiście, że to nie k seria. Moja pomyłka.
Ale co do wyposażenia to gdyby nie miał skóry to 95% Roverków ma takie wyposażenie. A prawie połowa z nich ma skórę. Gdzie grzane fotele, lusterka, tempomat????
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum