Wysłany: Sob Lut 15, 2014 14:53 Rover 400 Proszę o opinie
Witam! Właśnie zastanawiam się nad kupnem pewnego roverka. Macie może jakieś informacje na jego temat, co sądzicie o tym samochodzie? Na co mam zwracać uwagę oglądając ten samochód? Z góry dzięki za pomoc:)
http://tablica.pl/oferta/...html#6658b8d672
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lut 15, 2014 14:53 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
cena niezbyt wygórowana ale pewnie adekwatna do stanu. wyposażenie bieda. chromowane nakładki na błotniki są wieśniackie, ale pewnie spełniają praktyczną rolę - ukrywają firanki rdzy na rantach. Poza tym spolerowany lakier (pewnie przed sprzedaza) itd. szału nie ma.
na co zwracać uwagę? przede wszystkim na to, czy nie ma HGFa
Po tel. do właściciela dowiedziałem się, że ma 215 000 przebiegu, ze w całkiem dobrym stanie tzn. zero rdzy, tylko wiadomo jakieś otarcia na zderzaku. Myślisz, że ta cena jakaś podejrzanie niska?
nie, te auta z silnikami benzynowymi tak mogą kosztować. Z tym że ciekawi mnie co jest pod tymi chromowanymi listwami na nadkolach jak taki pewny że rdzy nie ma to niech je zdejmie i zdjęcia przysle
facet powiedział, że to nie jest nic chromowane, tylko na zdjęciach tak się światło odbija, zresztą jak się przyjrzałem to na pierwszym zdj. faktycznie tego nie widać
czyli sprzedającego możemy nazwać "bajkopisarzem" i auto polecam sobie odpuścić jak sprzedający ściemnia oczywiste rzeczy przez telefon to szkoda czasu i pieniędzy i nerwów żeby jechać oglądać auto
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum