Koło dwumasowe i koło zamachowe to jedno i to samo. Jak chcesz możesz spróbować ewentualnie wymienić sam wieniec. O ile jest do zdobycia w sensownej cenie
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Koło dwumasowe i koło zamachowe to jedno i to samo. Jak chcesz możesz spróbować ewentualnie wymienić sam wieniec. O ile jest do zdobycia w sensownej cenie
i tutaj kolejne ciekawe pytanie czy wieniec (widać źle się wyraziłem) jest taki sam od benzyny ? wiem że automat to inna bajeczka.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Dzięki za odpowiedź czyli da się to samo wymienić pytanie jest czy pasuje od benzyny. Auto ma 260 tyś. więc tak mniemam że jest po dwumasie ale dlaczego został wieniec (przecież zestaw jest z wieńcem tak mi się wydaje) no nic rozbierze się to się zobaczy
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
koła zamachowe są zupełnie inne. Ponadto wieniec nie występuje jako osobna część. Ale prędzej podpasuje od BMW, bo przecież tam jest ten sam silnik i pewnie rozrusznik ma tak samo montowany.
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum