Cześć, hi, hello! Od dwóch tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem Rovera i od dwóch tygodni obserwuję Wasz klub, postanowiłem się zarejestrować. Moje autko to dwulitrowy TD(jeśli dobrze wnioskuję, bo turbinę słyszę, a zapisane mam 1994cm...a z oznaczeń zamieszczonych na stronie niewiele rozumiem, musicie mi dać czas na ogarnięcie podstaw), ja mam na imię Krzysiek, lat mam 21(noo za 6 dni) i jestem przedstawicielem handlowym. Cieszę się, że mogę tutaj napisać i mam nadzieję, że będę mógł z Wami tworzyć tą wspaniałą społeczność. Zresztą nie każdy potrafi docenić luksus który zapewnia jazda tym autem, niektórzy wolą fiaty i citroeny .
Pozdrowionka!
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lut 16, 2014 12:40 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
są wadliwe tak samo jak w innych. po prostu w pewnym momencie przychodzi ich moment i trzeba się nimi zająć (czyt: wymienić lub zregenerować), ale przy poprawnym używaniu silników turbodoładowanych ich żywot się wydłuża lub też inaczej - w przypadku niepoprawnego użytkowania silnków turbodoładowanych ich żywot się skraca o.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum