Wysłany: Czw Lut 20, 2014 11:36 Prośba o ocenę R75
Witam,
W najbliższym czasie zamierzam zmienić mojego R400 na R75. Oczywiście 400 zostaje w rodzinie - trudno się rozstać z autem, które przewiozło całą kuchnię z IKEI (Żona z okapem została na parkingu ).
no właśnie też mnie zaciekawiło to V6 - ale wydaje mi się, że to taki wiejski tuning - widuję często nowe A4 z podpisem BRABUS lol
z numeru vin klasa wyposażenia 7 i większość 7 na forum miała światła przeciwmgielne - możliwe przygody przodu?
faktycznie ze zdjęć niewiele wynika, martwi mnie ten syf pytanie czy to tylko zima czy też inna niespodzianka
jeśli chodzi o czujniki parkowania - zamontuję sam, jestem przygotowany także na ewentualne lakierowanie elementów jeśli będzie to konieczne, najbardziej zależy mi żeby był sprawny technicznie z czym w tym wieku może być trudno
zainteresowały mnie światła przednie - wyglądają naprawdę dobrze porównując je do większości ogłoszeń
Rozmawiałem z właścicielem przez telefon i brzmi nieco podejrzanie. Rzekomo kierowca tira, który kupił w październiku ubiegłego roku samochód żonie na dojazdy do pracy i teraz potrzebuje już vana. Zmienia samochody zawsze po pół roku. Stać go na super auta, ale wolał R i taki super stan, że już sprzedaje? Miał wysłać mailem zdjęcie silnika - wysłał dwa razy i nie doszło. Mówił, że już jadą po niego z drugiego końca Polski, potem chciał się umawiać w Gdańsku na oglądanie - niestety nie mogłem.
najlepiej się nie napalać i realnie patrzeć na sprawę.
sprawdzać wszystko oglądać pytać dopytywać męczyć kupującego aż zacznie z ceny schodzić abyś tylko pojechał, lub go kupił
ze znajomym pojechaliśmy po auto to dla sprzedającego żona walizki przy nas zaczęła pakować auto kupione i 30% ceny ulicytowaliśmy zawsze to na naprawy
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum