Wysłany: Pon Mar 24, 2014 19:58 [r214] lusterka uniwersalne, jak zamontowac, zdemontować.
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 Rok produkcji: 1998
Czesc, chce zakupić lusterka uniwersalne z kierunkami, i teraz moje pytanie.. Jak zdemontować stare by ich nie uszkodzić no i jak zamontowac nowe. Chodzi mi o to jak poprowadzic kable do kierunkowskazow?? Tak jak by mozna to prosze wytłumaczyć jak krowie na rowie. Sa to moje poczatki z mechanika
SPAMU¦
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 19:58 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Stare zdemontujesz bardzo łatwo od wewnątrz pojazdu pod osłoną są śruby o ile dobrze pamiętam, nowe nie powiem jak zamontować bo nie wiem jaki mają system mocowania. Szczerze mówiąc to nie widziałem jeszcze uniwersalnych.
_________________ Niewiedza kosztuje.
Autor zastrzega sobie prawo do zmiany zdania bez podania przyczyny.
ja mam takie zamontowane, mogę wrzucić zdjęcia. podpiete są pod kierunki w nadkolach. do lusterk dostajemy adapter do r25, pasuje do karoserii ale trzeba wiercic..
Żaden agro tylko standardowe lusterka sa tak male, dodoatkowo ruchome .. Same zmieniaja położenie podczas jazdy ze juz od momentu zakupu planowalem cos zmienić.. A ze dorwalem okazję bo nowy komplet od znajomego kupilem za 20zl to pytam jak to zrobic.. Żadne chromy i inne cyrki, zwykle czarne lusterka. Co do świateł lexusa.. To nie.. Ale reflektory ,,ringi,, moze moze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum