Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1999
Witam
Prosze o pomoc w ustaleniu typu pompy do Rovera 416 1,6 99 rocznik
Wydzwaniam po sklepach i wszedzie posiadają pompy regenerowane w cenach ok 750 - 850zł. Nie znalazłem "nowki" a z pompy wycieka olej. Uzupelniany jest codziennie, mechanik wykluczył inne usterki typu maglownica. Jest na allegro kilka sztuk uzywek ale nie wiem czy wstrzelę sie z zakupem odpowiedniej. Prosze o pomoc...
SPAMU¦
Wysłany: Pon Mar 31, 2014 11:29 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam
Prosze o pomoc w ustaleniu typu pompy do Rovera 416 1,6 99 rocznik
Wydzwaniam po sklepach i wszedzie posiadają pompy regenerowane w cenach ok 750 - 850zł. Nie znalazłem "nowki" a z pompy wycieka olej. Uzupelniany jest codziennie, mechanik wykluczył inne usterki typu maglownica. Jest na allegro kilka sztuk uzywek ale nie wiem czy wstrzelę sie z zakupem odpowiedniej. Prosze o pomoc...
hi
moj 416 jest z 98, probowalem moja pompe naprawiac bo ciekla i buczala,
uszczelnic sie udalo ale buczenie nie ustalo
kuplem tutaj
http://allegro.pl/rover-4...4071820709.html
od MG 1,8 z 2003 r
jest troszke wezsza, przy montazu do ramki trzeba wlaozyc podkladki a poza tym P&P
takze nie kupuj nowej biez uzywke a cena z wysylka 39...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum