Typ: GTi Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1993
Witam, mam problem z nie działającym obrotomierzem, silnik to D16A8 1.6 16v DOHC. Podmieniłem cale zegary od Hondy Concerto, także nie działa. Co można z tym zrobić?
I jeszcze jedna sprawa, wie ktoś, jak można zrobić kontrolkę od rezerwy? Mam na moich oryginalnych zegarach od Rovera kontrolkę ALB, lecz nie mam ani ALB ani ABS, więc jest mi zbędna, a w zegarach z Concerto jest kontrolka rezerwy, jak ją można "uruchomić"?
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sty 16, 2013 18:49 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Specjalnie kupiłem zegary z Concerto (taniej niż do Rovera stoją) i też lipa. Jedynie podmieniłem sobie kolor podświetlenia kontrolki CHECK z czerwonej na pomarańczową
Jeśli chodzi o obrotomierz to zobacz czy czasem bezpiecznik Ci sie nie zjarał miałem niedawno też taki problem ale dodatkowo nie działał mi centralny zamek. Pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum