Wysłany: Pią Kwi 11, 2014 23:12 [R75] - przelaczniki - zamiana tempomatu na ASR
Typ: V6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2002
hej,
Oryginalnie w autku był zamontowany tylko ASR, poprzedni właściciel dorobił podgrzewanie foteli i zamontował brzydkie i nie pasujące do autka przyciski, dodatkowo w złym miejscu
Chciałbym to wymienić, wiem ze nie było panelu asr + podgrzewanie i teraz czy:
1. kupic panel tempomat, fotele - tylko czy tutaj podmienię bezproblemowo środkowy przycisk?
Przyciski możesz wymieniać na jakie chcesz, każdy przycisk ma takie samo mocowanie, możesz też je przestawiać jak chcesz, ta czarna część akceptuje do 5 przycisków jak sam zauważyłeś, występują panele wersjach od 0 do 5 otworów w zależności od wyposażenia auta przez panel rozumiemy tą listwe plastikową z otworami bo wystarczy jedynie to wymienić, czarna część jest jednakowa w każdym R75 i ZT.
Co do podgrzewania to jest jeden tryb, wciskasz jedynie grzanie a termostat w siedzeniu daje znać kiedy ogrzewanie ma być wyłączone po osiągnięciu odpwiedniej temperatury, odbywa się to automatycznie, możesz też sam wyłączyć.
nie ma sprawy, co do kompatybilności to nie wiem, począwszy od rodzaju wtyczek, do samego przycisku bo chyba sterowanie ogrzewaniem znajduje się w przycisku więc nie wiem jak to będzie współdziałąło, niestety nie ogarniam tego dobrze, jakiś inny kolega będzie musiał się wypowiedzieć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum