tak ci powiedział? Niby czemu masz ustawiać inne jeśli z 1 masz problem?
Też mnie to zdziwiło, zapytałem dlaczego i powiedział że trzeba ustawiać wszystkie cztery. Nie wiem ile w tym prawdy bo specjalista od wtryskiwaczy elektromagnetycznych ze mnie wielki nie jest.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Kwi 09, 2014 16:46 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
dales 400zl za ustawianie 4 wtrysków mimo iz miałeś z 1 problem - ciekawe. Podkładki regulacyjne to koszt 5 zl/szt Nie wiem po co wszystkie ustawiał - chyba chodziło o to żeby ujednolicić parametry wszystkich, ale to na mój rozum zamiast poprawić ten 1 tak żeby był jak pozostałe 3, to "zepsuł 3 tak żeby były jak ten 1. Chyba ze wszystkie 4 miały problem i wtedy rozumiem
Swoją drogą, czy aby nie jest tak, ze przeplywomierz zamiennik ma troszke inne parametry i trzeba go jakos zaprogramowac czy cos na kompie? Cos takiego wyczytalem ze trzeba wgrac jakis streownik czy cos takiego.. Myle sie ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum