Wysłany: Nie Kwi 27, 2014 22:51 [MG ZR 2.0 iDT] Jakie śruby do oryginalnych felg aluminowych
Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2004
Witam,
Chcę zakupić nowy komplet śrub normalnych i zabezpieczających do oryginalnych felg aluminiowych do MG ZR. Mam problem ze zidentyfikowaniem czy śruby powinny być sferyczne czy stożkowe. Może ktoś z Was przerabiał już ten temat?
z góry dzięki za odpowiedzi,
SPAMU¦
Wysłany: Nie Kwi 27, 2014 22:51 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Niby różnica mała ale śruby to przekleństwo założenie koła dramat ustawienie tarcz z piastą przykładasz kołocelujesz a tam się przesunelo o 2 mm i lipa wkretak celujesz drapłeś felge masakra xD
Jak masz szpilki koło wkładasz na nie łapiesz nakretki i luz blus
Jedyny plus śrub taki że jak zmieiasz fele i śruby są za krótkie to kupujesz dłuższe i pozabawie a niestety u nas trzeba wybiać szpilki i wbijać nowe co często dochodzi łożysko koła
Niewiem czy mnie to nie czeka za kilka dni
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum