dzisiaj założyłem gwint, ale coś nie tak chyba złozyłem....
nie pamietam jak dokładnie szły elementy.
mam kw z nierdzewki i teraz pytanie.
po założeniu i skręceniu reperaturek wszystko ok, ale kiedy wyjade na drogę teleskop idzie do środka.
czy ktoś może mi podpowiedzieć jak powinny iść poszczególne elementy, bo nie pamietam ?
na goleni amora jest jakby pierścien, na to pasuje jedna krótka tulejka,a reszta elementów tak jak w oryginale:
- 2 gumowe poduszki
- 1 tulejka długa
nakrętka, podkładka
odbój nie trzymał sie na tulejce i za mało o jedna podkładkę było
Ostatnio zmieniony przez Harry Pią Maj 16, 2014 22:24, w całości zmieniany 1 raz
Harry wyślij zdjęcie tych elementów i wyślij mi email na pw to wyśle Ci instrukcje ale
2 gumowe poduszki? Ty może airride kupiłeś
Na teleskop pierw wchodzi Ci taki plastikowy pierścień potem odbojnik gumowy następnie podkładka która zatrzymuje się tuż przed teleskopem na częsci gwintowanej sztycy potem wkładasz sprężyny na to łożysko (te fioletowe) potem twoja poduszka fabryczna i podkładka taka półokrągła i nakrętka
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum